Allerzielenviering op 1 november: alleen voor de families van overledenen in 2020

Op 1 november om 15.00 uur is zoals gebruikelijk de Allerzielenviering. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in de kerk willen we deze viering uitsluitend reserveren voor de familieleden van de overledenen van 2020. Wij zullen deze families vooraf benaderen en de plaatsen in de kerk vooraf vastleggen.

Vanzelfsprekend is het wel mogelijk om onze overledenen te herdenken op het kerkhof. Vanaf 15.45 uur vindt hier de herdenking plaats met gebed en zegening van de graven. Wij moeten wel aan alle aanwezigen vragen de 1,5 meter afstand te bewaren. Dit betekent dat maar enkele familieleden gelijktijdig bij het graf van een overledene kunnen staan. Wij willen iedereen dan ook vragen om hier rekening mee te houden door als familie niet allemaal gelijktijdig bij een graf te gaan staan, maar afwisselend en om, als u niet bij het graf staat, een plaats op het kerkhof te kiezen waar ruimte is.

Op deze manier kunnen we toch gezamenlijk de eer bewijzen aan onze overledenen. Mocht u de drukte willen vermijden dan is het natuurlijk ook mogelijk om op een ander moment op deze dag het kerkhof te bezoeken.
(tekst ook in contactblad maand Oktober 2020)