Pastoor Tervoort geïnstalleerd in onze parochies

Wij zijn verheugd dat pastoor Tervoort op 12 september is geïnstalleerd in ons cluster Terlinden en de parochie Scheulder. Inmiddels hebben wij al diverse mooie vieringen achter de rug. De installatiemis van pastoor Tervoort en de mis van de 1e Heilige Communie waren alleen op uitnodiging bij te wonen maar desondanks waren het mooie vieringen en het mooie weer op beide dagen droeg bij aan twee mooie gebeurtenissen in de parochie.

Wij willen alle verenigingen bedanken voor hun bijdrage bij de installatiemis van pastoor Tervoort op 13 september. De gezamenlijke tocht naar de kerk onder begeleiding van een gecombineerde drumband van Schutterij en Harmonie, de muziek van onze harmonie en de erehaag van de verenigingen op de Pley waren prachtig. De mis zelf was mooi opgeluisterd door muziek van het koor op CD en daarnaast door enkele liederen live gezongen door Renate, de dirigente van ons koor. Veel complimenten waren er ook voor de mooie preek van pastoor Tervoort. Deze was veel parochianen uit het hart gegrepen en het was een mooie eerste kennismaking met zijn beleving van het geloof. Na de mis was er nog een gezellig samenzijn bij de kerk, en de kennismaking met de pastoor, geleid door Erwin de Bie. Dank ook aan de leden van de Jonkheid voor alle steun rond deze viering en de mooie versiering, samen met onze kosters, in en rond de kerk.
(tekst ook in contactblad maand Oktober 2020)