Vieringen in de kerk vanaf 17-10-2020

Vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus terug te dringen zullen wij de komende tijd ook in onze kerk enkele aanpassingen moeten doen.

Wij zullen het aantal kerkgangers voor elke viering zo goed mogelijk inschatten door contact te hebben met de families voor wie in de mis een intentie wordt opgedragen. Afhankelijk van het aantal intenties en het verwachte aantal familieleden spreken we dan af hoeveel familieleden voor de betreffende intentie aanwezig kunnen zijn.

Op deze wijze zorgen wij ervoor dat ook de vaste kerkgangers de vieringen kunnen bijwonen. Het aantal aanwezigen reguleren wij daarmee tot een veilig aantal van 30 aanwezigen. Aan de kerkdeur zullen wij de aanwezigen registreren en is er gelegenheid tot desinfecteren van de handen.

In alle vieringen vragen wij de aanwezigen vanaf nu tot anders wordt besloten een mondkapje te dragen. Tijdens de communie-uitreiking mag dit tijdelijk worden afgedaan.
Bijgaande brief is rond 23-10-2020 huis aan huis verspreid, Brief aan bewoners Noorbeek mbt corona.